• Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml Beauty line - 1
  • Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml Beauty line - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα βατόμουρο, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

35672
5206991064426
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove κρέμα σώματος original 250ml

Η DOVE BODY CREAM 250ml είναι η τέλεια λύση για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί αναζωογονημένος και φρέσκος κάθε μέρα με την DOVE BODY CREAM 250ml. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,95 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,69 €

Nivea κρέμα προσώπου ημέρας για ξηρή επιδερμίδα 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nivea είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες και για ηλικίες 30+.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 15SPF

Υφή: Cream

Τιμή 4,76 €

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σε σωληνάριο 100ml είναι η ιδανική λύση για να φροντίσετε τα χέρια σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με μαύρη σοκολάτα 67gr

Απολαύστε την τέλεια ένωση γεύσεων με τα Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με μαύρη σοκολάτα 67gr. Ένα απολαυστικό συνδυασμό απαλής σοκολάτας και τραγανής μπισκότου που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει!
Τιμή 0,91 €

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €