• Beauty line πήλινγκ σώματος monoi de tahiti 250ml Beauty line - 1
  • Beauty line πήλινγκ σώματος monoi de tahiti 250ml Beauty line - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line πήλινγκ σώματος monoi de tahiti 250ml

Πήλινγκ σώματος Beauty Line Cosmetics με υπέροχο άρωμα monoi de Tahiti. Απολεπίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, αφήνοντας την λεία, απαλή και ελαφρώς αρωματισμένη.

35683
5206991008260
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Τιμή 2,52 €

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών σωληνάριο 100ml με χαμομήλι και βιταμίνη Ε είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ η παρουσία του χαμομηλιού και της βιταμίνης Ε ενισχύει την επούλωση του δέρματος. Αποκτήστε τώρα τη Glicemille κρέμα χεριών και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Beauty line κρέμα χεριών αμύγδαλο 50ml

Κρέμα χεριών με αρωμα αμυγδαλο /της Βeauty Line Cosmetics, η οποία διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο.

Τιμή 1,58 €

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σε σωληνάριο 100ml είναι η ιδανική λύση για να φροντίσετε τα χέρια σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Extra σνακ με φυστίκι 85gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 85gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο, στο πάρκο, ή όπου αλλού επιθυμείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια λιχουδιά που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,04 €

Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml

Το Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα τους κάνει να αισθανθούν απόλυτα ανανεωμένοι και αισθησιακοί. Η μοναδική μυρωδιά του musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και ευεξία. Αφήστε το Lux να σας συνοδεύσει στην καθημερινότητά σας και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,02 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €

Καραμολέγκος ψωμάκια μπέργκερ 6x80gr

Το σωστό hamburger θέλει και το σωστό ψωμάκι. Η εταιρία Καραμολέγκος ψήνει τα ψωμιά και τα προ-κόβει. Εσείς τα γεμίζετε με τη φαντασία σας. Αφράτα, φρέσκα σταρένια ψωμάκια μοναδικά φτιαγμένα για να πλαισιώσουν την κάθε σας δημιουργία. Από το 1989 έως σήμερα η εταιρία ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και αρτοποιημάτων για κάθε ώρα και κάθε γούστο, με ασύγκριτη γεύση, κορυφαία διατροφική αξία και, πάνω από όλα, με αγάπη.

Τιμή 2,21 €