• Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml Glysolid - 1
  • Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml Glysolid - 2
  • Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml Glysolid - 1
  • Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml Glysolid - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlysolid

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
13122
80040637
2,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λεβάντα & βανίλια 250ml

Lotion σώματος της εταιρίας Farcom με άρωμα λεβάντα που διαρκεί, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Τιμή 3,69 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €

Nivea κρέμα προσώπου ημέρας για ξηρή επιδερμίδα 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nivea είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες και για ηλικίες 30+.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 15SPF

Υφή: Cream

Τιμή 4,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €

Chupa chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Με το γλυκό άρωμα του κερασιού, θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το υπέροχο άρωμα του Chupa Chups να σας συνοδεύει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,60 €

Bounty ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το απόλυτο απόλαυσης ρόφημα σοκολάτας Bounty 350ml! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας Bounty σε κάθε γουλιά. Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό απόλαυσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της Bounty!
Τιμή 2,13 €

Μέλκα παγοκυψέλες 240 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Τιμή 0,41 €