• DOVE BODY LOTION GINGER 250ml  - 1
  • DOVE BODY LOTION GINGER 250ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove λοσιόν σώματος ginger 250ml

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του DOVE BODY LOTION GINGER 250ml και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει με φρέσκο άρωμα τζίντζερ. Η ενυδατική του σύνθεση θα απογειώσει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
36095
8710847987632
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml

Το λάδι σώματος με ευκάλυπτο σε συσκευασία των 200ml είναι ένα προϊόν ομορφιάς που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η ευκάλυπτος έχει γνωστές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην ανακούφιση της επιδερμίδας από ερεθισμούς και φλεγμονές. Επιπλέον, η ευκάλυπτος έχει αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στην ανάκτηση της αίσθησης της φρεσκάδας και της ευεξίας. Απολαύστε την χρήση του λαδιού σώματος με ευκάλυπτο για ?
Τιμή 1,66 €

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών σωληνάριο 100ml με χαμομήλι και βιταμίνη Ε είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ η παρουσία του χαμομηλιού και της βιταμίνης Ε ενισχύει την επούλωση του δέρματος. Αποκτήστε τώρα τη Glicemille κρέμα χεριών και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml

Η Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια ενυδατική και ενισχυτική φροντίδα για το δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεσή της με άρωμα τριαντάφυλλου και έλαιο αργκάν θα σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 5,89 €

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
Τιμή 2,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml

Ξεχάστε τις υπόλοιπες περιγραφές προϊόντων. Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 3,49 €
Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1 Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης.

Κανονική τιμή 1,00 € Τιμή 0,93 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,90 €

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €

Labico σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,89 €