• Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml
  • Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml
  • Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml
  • Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLilia Black

Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml

Αφεθείτε στην απαλή αίσθηση του Lilia black shine γαλάκτωματος σώματος romantic sunset και ανακαλύψτε το μαγικό του άρωμα. Η απαλή υφή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση. Με την αντλία 300ml, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία του romantic sunset και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Lilia Black.
29008
5204516130236
7,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το Lilia Black Shine γαλάκτωμα σώματος Romantic Sunset με αντλία 300ml είναι ένα γαλάκτωμα σώματος που περιέχει ενυδατικά συστατικά και έχει ένα ρομαντικό άρωμα. Συνήθως σχεδιάστηκε για να ενυδατώνει και να θρέφει το δέρμα, προσφέροντας του απαλότητα και αρωματισμό.

Το γαλάκτωμα σώματος Lilia Black Shine Romantic Sunset έχει ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Το ρομαντικό άρωμα του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και γοητείας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml

Η Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια ενυδατική και ενισχυτική φροντίδα για το δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεσή της με άρωμα τριαντάφυλλου και έλαιο αργκάν θα σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 5,89 €

Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα βατόμουρο, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,32 €

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο energy & sport 500ml

Το ανδρικό αφρόλουτρο της Vidal σε gel, προσφέρει τόνωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,73 €

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,05 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x1250ml

Η Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που ψάχνετε για αξιόπιστη και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την δύναμη της χλωρίνης, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αποκτήστε την Klinex ultra σήμερα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε κάθε χρήση.
Τιμή 4,81 €