• Le petit marseillais κρέμα σώματος nutrition karite 300ml Le Petit Marseillais - 1
  • Le petit marseillais κρέμα σώματος nutrition karite 300ml Le Petit Marseillais - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLe Petit Marseillais

Le petit marseillais κρέμα σώματος nutrition karite 300ml

Η κρέμα σώματος Le Petit Marseillais Nutrition Karite 300ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Με το βούτυρο καριτέ, αφήνει το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο και μεταξένιο. Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας που διαρκεί για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας που σας προσφέρει το Le Petit Marseillais.
14852
3574661602677
8,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

Johnson & Johnson Hellas Α.Ε.Ε. Επιδαύρου 4 & Αιγιαλείας ΤΚ 151 25 Μαρούσι Αττικής, Τηλ.: 210 6875750, Γραμμή Καταναλωτή: 8001122888, e-mail: customerservicegr@its.jnj.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

Beauty line κρέμα χεριών πούδρα & βιταμίνη Ε 50ml

Ενυδατική κρέμα Beauty Line Cosmetics που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Η ελαφριά υφή της απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και ενδυναμώνουν τα νύχια. Ιδανική για όσους έχουν ταλαιπωρημένα χέρια. Μέγεθος 50ml.

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με πεύκο 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Δοχείο για κανέλα 8x9cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το υπέροχο Δοχείο για κανέλα ή άχνη 8x9cm! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με το μοναδικό του design και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το δοχείο θα γίνει η αγαπημένη σας λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 2,40 €

Φιλτρο νεροχυτη νο 750 μπλε 7cm καρτελλα

Το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεροχύτη στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, εξασφαλίζει καθαρό και γνήσιο νερό για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοναδικό μπλε χρώμα του, προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα τώρα και απολαύστε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,48 €

Knorr ζωμός λαχανικών 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,79 €