• Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml Glicemille - 1
  • Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml Glicemille - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlicemille

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σε σωληνάριο 100ml είναι η ιδανική λύση για να φροντίσετε τα χέρια σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
30285
8003510028832
2,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η κρέμα χεριών Nutritive, της εταιρείας Palmolive, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια.

Τα χέρια επανορθώνονται και ανακτούν την απαλότητά τους ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα προστατεύεται καλύτερα από τις μελλοντικές εξωτερικές επιθέσεις.

Δράση: Ενυδάτωση

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line κρέμα χεριών πούδρα & βιταμίνη Ε 50ml

Ενυδατική κρέμα Beauty Line Cosmetics που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Η ελαφριά υφή της απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και ενδυναμώνουν τα νύχια. Ιδανική για όσους έχουν ταλαιπωρημένα χέρια. Μέγεθος 50ml.

Τιμή 1,85 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη vitamin c 400ml

Η Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη με βιταμίνη C 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με Q10 και βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και στην μείωση της εμφάνισης της χαλάρωσης. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Αποκτήστε την τώρα για να αισθανθείτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 6,51 €

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €

Dove λοσιόν σώματος ginger 250ml

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του DOVE BODY LOTION GINGER 250ml και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει με φρέσκο άρωμα τζίντζερ. Η ενυδατική του σύνθεση θα απογειώσει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα natural συσκευών 6x800gr

Το Endless natural χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 14,48 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

My popcorn ποπ κορν mexican 200gr

Το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μεξικάνικου ποπ κορν, φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του Μεξικού. Απολαύστε το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,16 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €