• Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml Beauty line - 1
  • Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml Beauty line - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

35677
5206991064440
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια χωρίς να αφήνει άρωμα. Η μη λιπαρή φόρμουλα της απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει προστασία από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του δέρματος.

Τιμή 2,73 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Pitatakia με φυσική γεύση 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,23 €

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα 40τεμ

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής. Απωθούν το νερό και τη βρωμιά, το υλικό είναι αεροδιαπερατό και αδιάβροχο, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Χωρίς Λάτεξ.

Τιμή 2,63 €

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,92 €