• Beauty line κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml Beauty line - 1
  • Beauty line κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml Beauty line - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml

Η κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml της Beauty line είναι η απόλυτη απόλαυση για την επιδερμίδα σας. Με τη φρουτώδη αρωματική της σύνθεση, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ τονώνει τις αισθήσεις σας με το δροσερό άρωμά της. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με την πολυτέλεια που αξίζετε.
35673
5206991064464
4,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom echo κρέμα χεριών επανορθωτική 200ml

Η κρέμα χεριών Echo Olive, της εταιρείας Farcom, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια. Ακόμα, στη σύνθεσή της περιέχει Aloe Vera, ένα συστατικό που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τη ξηρότητα και χαρίζει ελαστικότητα.

Τιμή 2,52 €

Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη vitamin c 400ml

Η Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη με βιταμίνη C 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με Q10 και βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και στην μείωση της εμφάνισης της χαλάρωσης. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Αποκτήστε την τώρα για να αισθανθείτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 6,51 €

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml

Η Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η φόρμουλα της περιέχει φυσικά συστατικά που θρέφουν το δέρμα και το αφήνουν απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Η ευχάριστη μυρωδιά του ροδιού θα σας ταξιδέψει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τη Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φροντίδας κάθε
Τιμή 3,79 €

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Τιμή 2,52 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,12 €

Monster ενεργειακό ποτό absolutely zero 500ml

Monster Absolutely Zero με βιταμίνες Β και καφεΐνη για να μειώσετε την κούραση, να αυξήσετε την εγρήγορση. Χωρίς ζάχαρη με γεύση αλμυρή γλυκιά και επίγευση φρούτων.

Τιμή 1,26 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 35gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 0,51 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €