• Atrix ενυδατική κρέμα χεριών με χαμομήλι 150ml
  • Atrix ενυδατική κρέμα χεριών με χαμομήλι 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAtrix

Atrix ενυδατική κρέμα χεριών με χαμομήλι 150ml

48095
4005808820047
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με βασιλικό πολτό 250ml

Lotion σώματος της εταιρίας Farcom με άρωμα καρύδα που διαρκεί, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Τιμή 3,69 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με υάκινθο 250ml

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και απαλότητας στο δέρμα σας, μέσα από την αρωματική σειρά Body Lotion ARLEM.

Το γαλάκτωμα σώματος Arlem Υάκινθος είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F και πολυσακχαρίτες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,69 €

Nivea κρέμα προσώπου ημέρας για ξηρή επιδερμίδα 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nivea είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες και για ηλικίες 30+.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 15SPF

Υφή: Cream

Τιμή 4,76 €

Vaseline βαζελίνη cocoa butter jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη cocoa butter jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν περιποίησης για την επιδερμίδα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει κακάο βούτυρο, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τα οφέλη της Vaseline βαζελίνης cocoa butter jelly!
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,78 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic flower 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 50 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Flower

Τιμή 3,21 €