• Beauty line κρέμα χεριών αμύγδαλο 50ml
  • Beauty line κρέμα χεριών αμύγδαλο 50ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line κρέμα χεριών αμύγδαλο 50ml

Κρέμα χεριών με αρωμα αμυγδαλο /της Βeauty Line Cosmetics, η οποία διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο.

35679
5206991060565
1,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Τιμή 2,51 €

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
Τιμή 2,45 €

Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα βατόμουρο, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Ελαφρόπετρα 12cm

Η Ελαφρόπετρα 12cm είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την ανθεκτική της κατασκευή, η Ελαφρόπετρα 12cm θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 0,31 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

LOGO STICK ΚΟΛΛΑ 10GR

Η κολλαγόνος LOGO STICK 10GR είναι η απόλυτη λύση για κάθε εργασία σας! Με την ισχυρή της σύνθεση και την εύκολη εφαρμογή, θα μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τώρα τη LOGO STICK κολλαγόνος 10GR και αναβαθμίστε την καθημερινή σας δουλειά!
Τιμή 0,61 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 1 Sensitive. Διαθέτει μία λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,12 €

Midland luncheon meat Δανίας 200gr

Χοιρινό κρέας, συνδετικός ιστός χοιρινού κρέατος, ιωδιούχο αλάτι, καρυκεύματα, δεξτρόζη, ζάχαρη, αρτυματικές ύλες, εκχυλίσματα μπαχαρικών, φυτικό λάδι, κρεμμύδια, μπαχαρικά, συντηρητικό, πιπέρι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Τιμή 2,06 €