• Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml
  • Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml

Το λάδι σώματος με ευκάλυπτο σε συσκευασία των 200ml είναι ένα προϊόν ομορφιάς που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η ευκάλυπτος έχει γνωστές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην ανακούφιση της επιδερμίδας από ερεθισμούς και φλεγμονές. Επιπλέον, η ευκάλυπτος έχει αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στην ανάκτηση της αίσθησης της φρεσκάδας και της ευεξίας. Απολαύστε την χρήση του λαδιού σώματος με ευκάλυπτο για ?
36860
5206991035792
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,68 €

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Τιμή 2,51 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,08 €

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €

Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη vitamin c 400ml

Η Nivea q10 κρέμα σώματος για σύσφιξη με βιταμίνη C 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με Q10 και βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και στην μείωση της εμφάνισης της χαλάρωσης. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Αποκτήστε την τώρα για να αισθανθείτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 6,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά fitness με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Τα FITNESS® Milk Chocolate φτιάχνονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ασβέστιο και Σίδηρο. Είναι πηγή Φυτικών Ινών.

Χωρίς Φοινικέλαιο. Χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωματικών υλών.

Τιμή 3,04 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,45 €

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €

Κύκλωψ καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων μικρό 25x10cm

Το καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων Κύκλωψ μικρού μεγέθους 25x10cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον φούρνο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το Κύκλωψ καπάκι, μπορείτε να προστατέψετε τα φαγητά σας από τις σπλάτες και τις εκρήξεις μικροκυμάτων, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε εύκολα και γρήγορα μαγειρεμένα φαγητά με τον φούρνο μικροκυμάτων σας!
Τιμή 1,58 €