• Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml Beauty line - 1
  • Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml Beauty line - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

35685
5206991060961
3,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ελιά 100ml

Η Farcom mea natura κρέμα χεριών με ελιά 100ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η μοναδική σύνθεσή της με εκχύλισμα ελιάς θα αφήσει τα χέρια σας απαλά και αναζωογονημένα. Αποκτήστε τώρα τη Farcom mea natura κρέμα χεριών και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά.
Τιμή 3,37 €

Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών αντιρυτιδική με ρόδι 50ml

Η Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών αντιρυτιδική με ρόδι 50ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Η ειδική της σύνθεση με ρόδι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση, ενώ οι αντιρυτιδικές ιδιότητές της θα μειώσουν τις ρυτίδες και θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε μια λαμπερή επιδερμίδα με τη Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών!
Τιμή 6,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

Τιμή 1,58 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,24 €

Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση φουντούκι.

Τιμή 0,53 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €
Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ Lux-Plast - 1 Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ Lux-Plast - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Κανονική τιμή 1,62 € Τιμή 1,53 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €