• Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 1
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 2
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 3
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 4
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 5
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 6
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 1
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 2
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 3
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 4
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 5
  • Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

9919
5202663197461
2,52 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε την κρέμα σε καθαρά χέρια και προχωρήστε σε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε όσο συχνά επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
FARCOM Α.Ε., ΒΙ. ΠΕ. Νέας Ραιδεστού, 606 91 Θεσσαλονίκη -Τηλ: 231 083 7077

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr

Ενυδατικό balm που θρέφει και προστατεύει σε βάθος τα χείλη. Ενισχύει με χρώμα τη φυσική απόχρωση των χειλιών και αφήνει ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,50 €

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
Τιμή 2,45 €

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml

Η Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Η φόρμουλα της περιέχει φυσικά συστατικά που θρέφουν το δέρμα και το αφήνουν απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Η ευχάριστη μυρωδιά του ροδιού θα σας ταξιδέψει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τη Farcom mea natura κρέμα χεριών με ρόδι 100ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φροντίδας κάθε
Τιμή 3,79 €

Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml

Αφεθείτε στην απαλή αίσθηση του Lilia black shine γαλάκτωματος σώματος romantic sunset και ανακαλύψτε το μαγικό του άρωμα. Η απαλή υφή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση. Με την αντλία 300ml, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία του romantic sunset και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Lilia Black.
Τιμή 7,91 €

Beauty line κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml

Η κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml της Beauty line είναι η απόλυτη απόλαυση για την επιδερμίδα σας. Με τη φρουτώδη αρωματική της σύνθεση, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ τονώνει τις αισθήσεις σας με το δροσερό άρωμά της. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με την πολυτέλεια που αξίζετε.
Τιμή 4,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Αβεζ κουσκούσι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ

Αποκτήστε το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία χρήσης. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση!
Τιμή 3,47 €
Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1 Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr Royal - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης.

Κανονική τιμή 1,00 € Τιμή 0,93 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €