• Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml
  • Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeauty line

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

35681
5206991060572
1,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea q10 energy κρέμα προσώπου νυκτός για ενυδάτωση με βιταμίνη c 50ml

Η Nivea q10 energy κρέμα προσώπου νυκτός είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας κάθε νύχτα. Με τη βιταμίνη C που περιέχει, προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας, ενώ το Q10 βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων και στην αντιμετώπιση της κούρασης της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και αναζωογονημένο, έτοιμο να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα με αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε
Τιμή 9,82 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,68 €

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ελιά για θρέψη & ενυδάτωση 100ml

Η FARCOM MEA NATURA OLIVE ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 100ml προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα φυσικών συστατικών που προσφέρει άμεση θρέψη και ενυδάτωση στα χέρια σας. Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή της διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και αναζωογονημένα. Αφήστε την ελληνική φύση να φροντίσει τα χέρια σας με αυτή την υπέροχη κρέμα χεριών.
Τιμή 3,35 €

Farcom κρέμα χεριών echo επανορθωτική 100ml

Η Farcom κρέμα χεριών Echo 100ml επανορθωτική είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και επανόρθωση των χεριών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα χέρια σας απαλά και λεία, ενώ παράλληλα προστατεύει και ενισχύει την υγεία τους. Αφήστε τη Farcom κρέμα χεριών Echo να σας συντροφεύσει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας σε κάθε εφαρμογή.
Τιμή 1,50 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Simba γατοτροφή πατέ ψάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ηλικιωμένες γάτες. Είναι ιδανική για αυτό το στάδιο της ηλικίας, όπου οι γάτες έχουν χαμηλές ενεργειακές ανάγκες.

Τιμή 0,49 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 3,84 €