0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

2,55 €
Διαθεσιμότητα: 141 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

2,00 €
Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ματίνα χαμομήλι 30gr

3,21 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Ματίνα χαμομήλι 40gr

2,92 €
Διαθεσιμότητα: 96 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

2,61 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

El Greco τσάι κανέλα κεϋλάνης με γαρύφαλλο...

2,94 €
Διαθεσιμότητα: 45 Σε απόθεμα

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

El Greco τσάι χαμομήλι με σαφράν 10x1gr

3,86 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

1,54 €
Διαθεσιμότητα: 570 Σε απόθεμα

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

2,23 €
Διαθεσιμότητα: 74 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Ήλιος τσάι μαύρο 100gr

2,92 €
Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Ήλιος έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Ήλιος τσάι πράσινο 90gr

3,43 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Ο τρόπος παρασκευής του πράσινου τσαγιού εφαρμόστηκε τον έκτο αιώνα στην Κίνα. Τον ίδιο αιώνα το πράσινο τσάι εισήχθη και στην Ιαπωνία, όπου κατά τον δέκατο έκτο αιώνα πρωτοεμφανίζεται η τελετή τσαγιού. Την ίδια εποχή το πράσινο τσάι γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη.

Ήλιος τσάι χαμομήλι 40gr

2,55 €
Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Ματίνα τσάι βουνού 25gr

2,03 €
Διαθεσιμότητα: 194 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

3,28 €
Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

El Greco μαύρο τσάι με περγαμόντο 20x1,3gr

2,89 €
Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

El Greco μαύρο τσάι κεϋλάνης 20x1,3gr

2,23 €
Διαθεσιμότητα: 58 Σε απόθεμα

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Ήλιος τσάι βουνού ματσάκι 50gr

1,82 €
Διαθεσιμότητα: 311 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την παραγωγή του.

Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι &...

3,91 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας Krocus Kozanis σε συσκευασία 10 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

Krocus Kozanis ρόφημα με κανέλα, γαρύφαλλο &...

3,91 €
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Ρόφημα με κανέλα, γαρύφαλλο και κρόκο κοζάνης. Για τα χειμωνιάτικα κρύα συνδυάστηκε η γεύση γλυκών καρπών με το άρωμα εξωτικών καρυκευμάτων.

El Greco τσάι με πράσινο λεμόνι & τσουκνίδα...

2,61 €
Διαθεσιμότητα: 61 Σε απόθεμα

Το πράσινο τσάι της εταιρείας El Greco είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου. Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.

Μπαγκατζούνης τσάι βουνού ματσάκι 40gr

1,88 €
Διαθεσιμότητα: 245 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Μπαγκατζούνης προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

El Greco μαύρο τσάι κανέλα κεϋλάνης & σαφράν...

3,86 €
Διαθεσιμότητα: 31 Σε απόθεμα

Κανέλα Κεϋλάνης της εταιρείας El Greco​ είναι σε συνδυασμό με το saffron και το γαρύφαλλο, για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, χωρίς καφεΐνη, για όλες τις ώρες της ημέρας.​

El Greco πράσινο τσάι κεϋλάνης 20x1,3gr

2,34 €
Διαθεσιμότητα: 22 Σε απόθεμα

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

2,80 €
Διαθεσιμότητα: 22 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

1,61 €
Διαθεσιμότητα: 98 Σε απόθεμα

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

5,42 €
Διαθεσιμότητα: 35 Σε απόθεμα

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Ήλιος τσάι χαμομήλι 25gr

1,70 €
Διαθεσιμότητα: 247 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr

1,89 €
Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα

Χαμομήλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Καγιά τσάι βουνού 50gr

1,40 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Καγιά προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr

2,60 €
Διαθεσιμότητα: 85 Σε απόθεμα

Το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την αίσθηση του φρεσκάδας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγοράς που σας προσφέρει το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr!

Ματίνα τσάι μαύρο βάζο 60gr

2,76 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Ματίνα φασκόμηλο βάζο 25gr

1,92 €
Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα

Φασκόμηλο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Ματίνα φασκόμηλο 40gr

1,35 €
Διαθεσιμότητα: 57 Σε απόθεμα

Φασκόμηλο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Ματίνα τήλιο φλαμούρι βάζο 30gr

3,64 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Τίλιο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Παράγεται από τα φύλλα του δέντρου της φλαμουριάς. Καταπολεμά την υπερένταση και το άγχος και μπορεί να δράσει ως ελαφρύ υπνωτικό. Ανακουφίζει από το πονοκέφαλο, το κρυολόγημα, το βήχα και τη ρινική καταρροή και βοηθά στις ημικρανίες και στους νευρικούς εμετούς. Τέλος διαλύει το ουρικό οξύ και γι' αυτό χρησιμοποιείται στα αρθριτικά, στους ρευματισμούς και στην ουρική αρθρίτιδα.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

4,41 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.

Lipton τσάι πυραμίδα rick earl grey 25x1,6gr

3,82 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ζεστό, αρωματικό, εκλεπτυσμένο. Αυτό το Lipton τσάι πυραμίδα rick earl grey θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα ή το απόγευμα για να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι θερμό τσάι. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά του να σας σαγηνεύσει.

Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα,...

3,91 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Krocus Kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο Κοζάνης. Απόλαυσε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με την πικάντικη νότα της πιπερόριζας και τη γλυκόριζα που ξεχωρίζει. Απολαύστε μια φλούδα από τον κρόκο Κοζάνης σε κάθε κούπα σας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.

Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο &...

3,91 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Ανανεωτικό, δροσερό και γευστικό ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο και κρόκο Κοζάνης από την Krocus Kozanis. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων με αυτό το προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα μόνο φλιτζάνι!

Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr

3,66 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Twinings μαύρου earl grey τσαγιού σε μια πρακτική συσκευασία 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση του earl grey τσαγιού από την πολυαγαπημένη εταιρία Twinings και αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με κάθε φλιτζάνι Twinings μαύρου earl grey τσαγιού.

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

4,79 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.

Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr

5,21 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Twinings τσαγιού πράσινου με άρωμα γιασεμί. Με τις 10 φακελάκια των 1,8gr, απολαύστε ένα ξεχωριστό τσάι που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε την ποικιλία και την ποιότητα του Twinings τσαγιού και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr

4,23 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει αναζωογόνηση και ανακούφιση. Με τη μοναδική του σύνθεση από ευκάλυπτο, το Evripos αφέψημα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί ή ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος.

Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr

4,23 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ιβίσκου. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ιβίσκου σε κάθε κούπα, και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Evripos αφέψημα ιβίσκος τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φυσικού και υγιεινού ροφήματος!

Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr

4,67 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα ζεστό και αρωματικό ρόφημα. Η πλούσια γεύση του κανέλλου συνδυασμένη με το γαρύφαλλο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με ένα φλιτζάνι Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο!

Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr

2,22 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια λουίζα που περιέχει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!

Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr

2,39 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια γεύση του μελισσόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόγευμα και αναζωογονηθείτε με τον πιο φυσικό τρόπο. Αγοράστε το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

1,19 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

1,40 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!

Evripos τσάι βουνού 50gr

2,79 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Evripos τσάι βουνού 50gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας ταξιδεύει στις πλαγιές των βουνών με κάθε κουπί. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του πραγματικού τσαγιού, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν απόμακρο παράδεισο. Αγοράστε το Evripos τσάι βουνού 50gr τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης και της αρωματικής εμπειρίας.
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας