• Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr Evripos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 100x1,5gr είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Με τη μοναδική του γεύση και το άρωμα του φρέσκου χαμομηλιού, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και ευεξία. Απολαύστε την κάθε στιγμή με ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε στην αίσθηση ευεξίας που προσφέρει.
20835
5201207100936
6,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 4,41 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό βραδινό τσάι. Με τη φρέσκια γεύση του χαμομηλιού, αυτό το προϊόν θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τιμή 1,59 €

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,80 €

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,65 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του κεϋλάνη και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Evripos, αυτό το τσάι θα σας μαγέψει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε το κάθε πρωί ή το απόγευμα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos τσάι κεϋλάνης.
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Lacta choco heart cakes 175gr

Μοναδικά αφράτο κέικ με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας γάλακτος και καρδιά από ρευστή σοκολάτας γάλακτος.

Τιμή 2,60 €

Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml

Ζωηρά και λαμπερά χρώματα ζαχαροπλαστικής που θα φέρουν τη φαντασία σας στη ζωή! Με τα Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωμάτων και αφήστε τη φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 3,33 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,39 €