• Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 1
  • Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 2
  • Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 3
  • Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 1
  • Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 2
  • Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKrocus Kozanis

Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ανανεωτικό, δροσερό και γευστικό ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο και κρόκο Κοζάνης από την Krocus Kozanis. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων με αυτό το προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα μόνο φλιτζάνι!
20794
5206187000207
3,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Βιουγεία σαλέπι κλασικού ροφήματος, ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με τα 10x1,2gr συσκευασίας, απολαύστε την αυθεντική γεύση του σαλέπι κάθε φορά που το προετοιμάζετε. Αφεθείτε σε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης και απολαύστε την αγορά σας με το Βιουγεία σαλέπι κλασικό ρόφημα.
Τιμή 5,55 €

Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr της εταιρίας Evripos θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Αίγυπτου. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γευστικού ταξιδιού με κάθε φλιτζάνι αυτού του μοναδικού αφέψηματος. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φύλλων αιγύπτου με το Evripos και απολαύστε κάθε στιγμή του καθημερινού σας ρουτίνας.
Τιμή 4,20 €

Evripos τσάι πράσινο 25x1,5gr

Το Evripos τσάι πράσινο 25x1,5gr της εταιρίας Evripos είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε ένα φρέσκο και αρωματικό φλιτζάνι τσαγιού. Με τη φρέσκια γεύση του πράσινου τσαγιού και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ότι αξίζει κάθε σταγόνα. Αποκτήστε το Evripos τσάι πράσινο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος.
Τιμή 2,81 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Δίκταμου Κρήτης σε συνδυασμό με το αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων. Με 10 τεμάχια από την εταιρία μας, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο και απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 1,38 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 4,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 5,96 €

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού με λουλούδια 500ml

Το καθαριστικό γενικής χρήσης σε μορφή κρέμας της εταιρείας Cif, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

  • Δώστε λάμψη στις επιφάνειές σας, όπως κεραμικές, ανοξείδωτες, εμαγιέ, πλαστικές και υαλοκεραμικές.
  • Απομακρύνει υπολείμματα καμένου φαγητού, δύσκολη βρωμιά και κατάλοιπα, δύσκολα λίπη.
Τιμή 1,84 €

Knorr ζωμός λαχανικών 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €