• El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 1
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 2
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 3
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 4
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 5
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 6
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 1
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 2
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 3
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 4
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 5
  • El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr El Greco - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEl Greco

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

5912
5203837919988
3,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του Evripos τσαγιού κεϋλάνης 100gr και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος και απογειώστε την εμπειρία σας στο τσάι. Αγοράστε τώρα το Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,26 €

Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr

Το Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια λουίζα που περιέχει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 2,22 €

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Gullon κράκερ με τσένταρ 250gr

Τα Gullon crackers με cheddar 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του cheddar, αυτά τα crackers θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης και της ποιότητας που προσφέρουν τα Gullon crackers με cheddar 250gr!
Τιμή 2,03 €

Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του χαρουπιού και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γεύση τους!
Τιμή 1,92 €

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά.

Τιμή 14,27 €
  • Πακέτο

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €