• Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr Evripos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει αναζωογόνηση και ανακούφιση. Με τη μοναδική του σύνθεση από ευκάλυπτο, το Evripos αφέψημα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί ή ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος.
20823
2111297700011
4,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €

El Greco τσάι μαύρο με περγαμόντο 20x1,3gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,89 €

Ήλιος τσάι πράσινο 90gr

Ο τρόπος παρασκευής του πράσινου τσαγιού εφαρμόστηκε τον έκτο αιώνα στην Κίνα. Τον ίδιο αιώνα το πράσινο τσάι εισήχθη και στην Ιαπωνία, όπου κατά τον δέκατο έκτο αιώνα πρωτοεμφανίζεται η τελετή τσαγιού. Την ίδια εποχή το πράσινο τσάι γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη.

Τιμή 3,43 €

Evripos τσάι βουνού 50gr

Το Evripos τσάι βουνού 50gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας ταξιδεύει στις πλαγιές των βουνών με κάθε κουπί. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του πραγματικού τσαγιού, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν απόμακρο παράδεισο. Αγοράστε το Evripos τσάι βουνού 50gr τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης και της αρωματικής εμπειρίας.
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συνδυασμό μήλου, πορτοκαλιού και ροδακινού σε ένα μοναδικό χυμό 1lt από την Ρέα. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σε κάθε γουλιά και απολαύστε ένα υγιεινό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό Ρέα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!

Τιμή 1,11 €

Ομοσπονδία ανανάς φέτες σε σιρόπι 565gr

Φρέσκες φέτες ζουμερού ανανά, συσκευασμένες μέσα σε σιρόπι. Σερβίρετε τις κομπόστες φρούτων με παγωτό ή κρέμες για ένα απολαυστικό επιδόρπιο ή με γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό.

Τιμή 2,59 €

Green αναψυκτικό cola χωρίς ζάχαρη με stevia 6x330ml

H Green Cola είναι η πρώτη cola με φυσικό γλυκαντικό στέβια, 0% ζάχαρη, 0% ασπαρτάμη, 0% φωσφορικό οξύ, 0% συντηρητικά, φυσικές αρωματικές ύλες και φυσική καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ. Ελληνικό προϊόν.

Τιμή 2,84 €