• Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr
  • Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr
  • Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr
  • Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
20828
5201207100233
1,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τσάι βουνού 25gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,03 €

El Greco τσάι μαύρο με περγαμόντο 20x1,3gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,89 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €

Ήλιος τσάι μαύρο 100gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Ήλιος έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,92 €

Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Twinings τσαγιού πράσινου με άρωμα γιασεμί. Με τις 10 φακελάκια των 1,8gr, απολαύστε ένα ξεχωριστό τσάι που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε την ποικιλία και την ποιότητα του Twinings τσαγιού και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
Τιμή 5,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 2,16 €

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 5x40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Τιμή 2,45 €

Tabasco σως κόκκινης πιπεριάς 60ml

Το 1868, ο Edmund McIlhenny ανακάτεψε την προσωπική τπυ συνταγή για σάλτσα πιπεριάς με τρία φυσικά συστατικά: πλήρως ώριμες κόκκινες πιπεριές, αλάτι από το νησί Avery, στη Λουιζιάνα και υψηλής ποιότητας αποσταγμένο ξίδι. Η γεύση της συνταγής McIlhenny δεν θα μπορούσε να ξεπεραστεί, και σήμερα η TABASCO Original κόκκινη σάλτσα εξακολουθεί να γίνεται με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο.

Τιμή 3,61 €

Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml

Το Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και αρρενωπότητας. Η μοναδική σύνθεσή του με κόκκινο κέδρο προσφέρει ένα αρρενωπό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,15 €

Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο 1kg

Οι Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο είναι καραμέλες με γεύση μέντας που περιέχουν επίσης εκχύλισμα ευκαλύπτου για να προσθέσουν ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό στοιχείο στη γεύση τους. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,04 €