• Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr
  • Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr

Κλασική γεύση πράσινου τσαγιού.Το πράσινο τσάι περιέχει από την φύση του κατεχίνες (ή φλαβονοειδή).

15602
8722700089131
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό βραδινό τσάι. Με τη φρέσκια γεύση του χαμομηλιού, αυτό το προϊόν θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τιμή 1,59 €

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τιμή 2,00 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 4,41 €

Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr

Το Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ιβίσκου. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ιβίσκου σε κάθε κούπα, και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Evripos αφέψημα ιβίσκος τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φυσικού και υγιεινού ροφήματος!
Τιμή 4,23 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Taft τζελ μαλλιών wet look No3 150ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

  • Με ελαφρύ κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος
  • Για ένα λαμπερό χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν βρεγμένα
Τιμή 3,54 €

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μπλε με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Endless, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 1,16 €