• Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 1
  • Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 2
  • Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 3
  • Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 1
  • Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 2
  • Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr Krocus Kozanis - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKrocus Kozanis

Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας Krocus Kozanis σε συσκευασία 10 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

7080
5206187000184
3,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 5kJ/1,5cal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 0,3g
εκ των οποίων σάκχαρα <0,1g
Εδώδιμες Ίνες 0g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Φλοιός πορτοκαλιού* (9,9%), μήλο*, πέταλα τριαντάφυλλου*, φύλλα πορτοκαλιάς* (9,9%), φυσικές αρωματικές ύλες, φλοιός λεμονιού*, φύλλα από βατομουριά*, μέλι* (0,2%), κρόκος Κοζάνης Π.Ο.Π.* (1,1%). Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
KROCUS KOZANIS PRODUCTS S.A. Καρυδίτσα, Τ.Κ. 50100, Κοζάνη - Τηλ.: 24610 63060 - Email: info@krocuskozanis.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lipton τσάι πυραμίδα rick earl grey 25x1,6gr

Ζεστό, αρωματικό, εκλεπτυσμένο. Αυτό το Lipton τσάι πυραμίδα rick earl grey θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα ή το απόγευμα για να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι θερμό τσάι. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά του να σας σαγηνεύσει.
Τιμή 3,82 €

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €

Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Βιουγεία σαλέπι κλασικού ροφήματος, ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με τα 10x1,2gr συσκευασίας, απολαύστε την αυθεντική γεύση του σαλέπι κάθε φορά που το προετοιμάζετε. Αφεθείτε σε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης και απολαύστε την αγορά σας με το Βιουγεία σαλέπι κλασικό ρόφημα.
Τιμή 5,55 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No5 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο λεβάντα ανταλλακτικό 600ml

Κρεμοσάπουνο με εκχύλισμα λεβάντας, φιλικό pH και ενισχυμένη σύνθεση από αντιβακτηριδιακό παράγοντα, γλυκερίνη και απαλυντικά συστατικά. Προσφέρει ενυδάτωση, φρεσκάδα και αποτελεί τον καθημερινό «σύμμαχο» ενάντια στα μικρόβια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,71 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,60 €

Roshen crazy bee ζελεδάκια με 6 φρούτα 1kg

Τα Roshen Crazy Bee είναι ζελεδάκια με γεύση από 6 διαφορετικά φρούτα. Πρόκειται για γλυκίσματα που παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,95 €