• Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr Evripos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Η φρέσκια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Απολαύστε ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από το άγχος και το άγχος της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το Ev
20836
5201207100172
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του κεϋλάνη και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Evripos, αυτό το τσάι θα σας μαγέψει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε το κάθε πρωί ή το απόγευμα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos τσάι κεϋλάνης.
Τιμή 2,38 €

Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια γεύση και ποιότητα. Με μοναδική γεύση και αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση τσουκνίδας σε κάθε φλιτζάνι και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Evripos αφέψημα τσουκνίδα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Τιμή 3,32 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 4,41 €

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.
Τιμή 4,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito ξηροί καρποί μιξ 140gr

Πρόκειται για ένα πακέτο ξηρών καρπών με μίγμα διαφόρων ειδών ξηρών καρπών, συνήθως όπως αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καστανούς και άλλα. Το πακέτο περιέχει 140 γραμμάρια από αυτό το μίγμα ξηρών καρπών.

Τιμή 2,53 €

Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml

Η Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml θα σας χαρίσει την απαλή αίσθηση που επιθυμείτε και θα δώσει λάμψη στα νύχια σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 2,77 €

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,38 €

Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ

Το Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ της εταιρίας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Με φρέσκο προσούτο από την Ισπανία, αυτό το προϊόν είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικές ουσίες που θα δώσουν στον τετράποδο φίλο μας την ενέργεια που χρειάζεται για να παίξει και να είναι ευτυχισμένος. Αποκτήστε το Κοκκαλο σκυλου της εταιρίας μας και δείτε τη χαρά στα μάτια του αγαπημένου σας φίλου!
Τιμή 1,71 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,22 €