• Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr
  • Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του Evripos τσαγιού κεϋλάνης 100gr και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος και απογειώστε την εμπειρία σας στο τσάι. Αγοράστε τώρα το Evripos τσάι κεϋλάνης 100gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
20839
5201207102633
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι χαμομήλι με σαφράν 10x1gr

Χαμομήλι της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 3,86 €

Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Twinings τσαγιού πράσινου με άρωμα γιασεμί. Με τις 10 φακελάκια των 1,8gr, απολαύστε ένα ξεχωριστό τσάι που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε την ποικιλία και την ποιότητα του Twinings τσαγιού και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
Τιμή 5,21 €

Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ανανεωτικό, δροσερό και γευστικό ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο και κρόκο Κοζάνης από την Krocus Kozanis. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων με αυτό το προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα μόνο φλιτζάνι!
Τιμή 3,91 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης είναι το τέλειο παραδοσιακό βοτανικό τσάι που θα σας ταξιδέψει στη γή της Κρήτης με κάθε γουλιά. Απολαύστε το αφέψημα καρτεράκι κρητικό και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του Δικτάμου. Με μόνο 10 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτό το τσάι είναι ο τέλειος σύμμαχος για μια ηρεμητική στιγμή απόλαυσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινότητά σας με γεύση και ευεξία!
Τιμή 1,38 €

Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας Krocus Kozanis σε συσκευασία 10 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

Τιμή 3,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles chips texas barbeque 40gr

Οι Pringles chips texas barbeque 40gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Με τη μοναδική γεύση τους και την τραγανή υφή, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αποκτήστε τα Pringles chips texas barbeque 40gr τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε διαφορετική μπουκιά.
Τιμή 1,03 €

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 200gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,12 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας ντάλια & dragonfruit 55gr

Ζωηρό και απολαυστικό άρωμα ντάλιας και dragonfruit που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Η απόλυτη επιλογή για μια φρέσκια, καθαρή και ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 1,66 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €