• Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr
  • Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr
  • Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr
  • Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr

Η φασκόμηλος της Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και γευστικό αφέψημα. Με τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε την φασκόμηλο Evripos και απολαύστε ένα μοναδικό τσάι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ενέργεια.
20833
5201207100226
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι μαύρο με περγαμόντο 20x1,3gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,89 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr της εταιρίας Evripos είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι με την αγαπημένη σας εταιρία. Με τη μοναδική γεύση και το άρωμά του, θα σας ταξιδέψει στην όμορφη Κεϋλάνη και θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση του. Απολαύστε την εμπειρία του Evripos τσαγιού κεϋλάνης και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,67 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr

Το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την αίσθηση του φρεσκάδας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγοράς που σας προσφέρει το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr!

Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος μουστάρδα με μέλι χωρίς γλουτένη 250gr

Η μουστάρδα με μέλι της εταιρίας Κύκνος είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι. Με την αρμονική συνδυαστική γεύση της μουστάρδας και του μελιού, αυτή η μουστάρδα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Επιπλέον, η μουστάρδα της εταιρίας Κύκνος είναι χωρίς γλουτένη, κάνοντας την κατάλληλη για όλους. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,98 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €