• Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr Evripos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια γεύση και ποιότητα. Με μοναδική γεύση και αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση τσουκνίδας σε κάθε φλιτζάνι και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Evripos αφέψημα τσουκνίδα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε γουλιά.
20832
2111394300015
3,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος τσάι χαμομήλι 25gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,70 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,80 €

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.
Τιμή 4,79 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό βραδινό τσάι. Με τη φρέσκια γεύση του χαμομηλιού, αυτό το προϊόν θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml θα σας ταξιδέψει στις ακτές του καλοκαιριού με το αρωματικό του συνδυασμό. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας στον χώρο σας, που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μια αμμώδη παραλία. Αφήστε το Scents beach waves να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Τιμή 1,76 €

Novel μαλακτικό white musk 3lt

Μαλακτικό ρούχων με μοναδικό έντονο άρωμα μακράς διάρκειας.

Υψηλή μαλακωτική ιδιότητα.

Συσκευασία 30 πλύσεων.

Τιμή 4,51 €

Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων, απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.

Τιμή 5,04 €

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €