• Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 3
  • Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr Evripos - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr

Το Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο 20x1,5gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα ζεστό και αρωματικό ρόφημα. Η πλούσια γεύση του κανέλλου συνδυασμένη με το γαρύφαλλο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με ένα φλιτζάνι Evripos αφέψημα κανελλογαρύφαλλο!
20825
2110029000016
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr της εταιρίας Evripos είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλυτα φυσική και αρωματική εμπειρία. Η ποιότητα του προϊόντος μας είναι αναμφίβολα ανώτερη, ενώ η ευκολία στη χρήση του το καθιστά ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε στις απολαύσεις του φυσικού κόσμου.
Τιμή 2,04 €

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
Τιμή 1,19 €

Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Krocus Kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο Κοζάνης. Απόλαυσε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με την πικάντικη νότα της πιπερόριζας και τη γλυκόριζα που ξεχωρίζει. Απολαύστε μια φλούδα από τον κρόκο Κοζάνης σε κάθε κούπα σας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,91 €

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 1,61 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Η φρέσκια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Απολαύστε ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από το άγχος και το άγχος της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το Ev
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με νόστιμες σάλτσες και dips. Με την πρώτη μπουκιά, θα νιώσετε την απόλαυση και την ποιότητα των προϊόντων Santa Maria. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 2,91 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης μπλε 950ml

To Sweep® Supercleaner είναι ένα υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης ικανό να

καθαρίζει με ασφάλεια κάθε επιφάνεια που πλένεται. Η ισχυρή του δράση σε

επίμονα λίπη και βρωμιές συνδυάζεται με την ικανότητά του να καθαρίζει

αποτελεσματικά σε μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Τιμή 3,21 €