• Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr Evripos - 1
  • Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr Evripos - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 200gr της εταιρίας Evripos είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι με την αγαπημένη σας εταιρία. Με τη μοναδική γεύση και το άρωμά του, θα σας ταξιδέψει στην όμορφη Κεϋλάνη και θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση του. Απολαύστε την εμπειρία του Evripos τσαγιού κεϋλάνης και αφεθείτε στην απόλαυση!
20840
5201207102640
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τιμή 2,00 €

Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,89 €

Ήλιος τσάι χαμομήλι 25gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,70 €

Evripos τσάι βουνού 15gr

Το Evripos τσάι βουνού 15gr της εταιρίας Evripos είναι ένα μοναδικό προϊόν που σας ταξιδεύει στις πλαγιές των βουνών με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του, αφήνοντας το άγχος της καθημερινότητας πίσω σας. Αποκτήστε το Evripos τσάι βουνού 15gr τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του τσαγιού!
Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr

Το Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το σπαγγέτι αυτό θα σας μεταφέρει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 0,98 €

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Farcom biosar σαμπουάν neutro 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO NEUTRO είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα απλό και ουδέτερο σαμπουάν χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή χρωστικών, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και μαλλιά.

Τιμή 6,11 €