• Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 3
  • Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr Evripos - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr

Το Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια λουίζα που περιέχει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
20826
2114637000017
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 3,28 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 10x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 10x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και αρωματικό τσάι από την Κεϋλάνη. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα αυτού του υψηλής ποιότητας τσαγιού και αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το Evripos τσάι κεϋλάνης τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του πραγματικού τσαγιού!
Τιμή 1,31 €

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 1,61 €

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τιμή 2,00 €

Ήλιος τσάι μαύρο 100gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Ήλιος έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το κινητό σας από τη σκόνη, το νερό και τις γρατζουνιές. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αντοχή. Μην αφήνετε το κινητό σας εκτεθειμένο σε κινδύνους, εξασφαλίστε την προστασία του με τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ τώρα!
Τιμή 1,45 €

Fini τσίχλα camel balls 200τεμ

Τσίχλες Fini Camel Balls 200τεμ - Απολαύστε μια μοναδική γεύση με τις τσίχλες Fini Camel Balls. Με την ανατρεπτική γεύση καραμέλας και το απίστευτο μέγεθος, αυτές οι τσίχλες θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουλίτσα. Ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια, οι τσίχλες Fini Camel Balls θα σας κάνουν τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,88 €
Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr Nestle - 1 Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr Nestle - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Κανονική τιμή 3,31 € Τιμή 3,22 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €