• Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr Evripos - 2
  • Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr Evripos - 1
  • Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr Evripos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια γεύση του μελισσόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόγευμα και αναζωογονηθείτε με τον πιο φυσικό τρόπο. Αγοράστε το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
20827
5201207100349
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με τη φρέσκια γεύση του δίκταμου και τις θεραπευτικές ιδιότητές του, αυτό το αφέψημα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει μετά από μια μακρά μέρα. Απολαύστε το ως ζεστό ή κρύο και απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας. Μη διστάσετε, αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,38 €

Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια γεύση και ποιότητα. Με μοναδική γεύση και αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση τσουκνίδας σε κάθε φλιτζάνι και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Evripos αφέψημα τσουκνίδα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Τιμή 3,32 €

Ματίνα τσάι βουνού 25gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,03 €

Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Twinings μαύρου earl grey τσαγιού σε μια πρακτική συσκευασία 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση του earl grey τσαγιού από την πολυαγαπημένη εταιρία Twinings και αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με κάθε φλιτζάνι Twinings μαύρου earl grey τσαγιού.
Τιμή 3,66 €

Μείγμα για σαλέπι κλασικό 100gr

Σαλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Μπαγκατζούνης. Στο σαλέπι αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αραβίνη, τραγακανθίνη και πολύ άμυλο το οποίο όταν διαλύεται στο νερό δημιουργεί ένα πυκνόρρευστο υγρό. Ημιδιάφανο, θερμαντικό ρόφημα που μαλακώνει τον λαιμό, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό του αναπνευστικού και ανακουφίζει το στομάχι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες αλλά δεν περιέχει τεΐνη ή καφεΐνη, οπότε είναι κατάλληλο και για τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να το καταναλώσετε και πριν από τον ύπνο. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Τιμή 5,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά jeans 3τεμ

Προφυλακτικά με ήπια λίπανση και ευκολοφόρετη φόρμα (easy-on) για να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα.

Διαφανή, με σπερματοδόχο κατάληξη και λιπαντική επίστρωση.

Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 2,74 €

7 UP free γκαζόζα 6x330ml

Ανανεωτική γεύση, φρέσκο άρωμα και απαλή ανθρακούχη υφή. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της 7 UP free σε συσκευασία 6x330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και απολαυστική αναψυκτική επιλογή. Αποκτήστε τώρα την 7 UP free γκαζόζα 6x330ml και απολαύστε τη γεύση της χωρίς ζάχαρη.
Τιμή 2,98 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €
Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Κανονική τιμή 4,63 € Τιμή 3,42 €
  • -1,21 €
  • -1,21 €