Οικιακές συσκευές

Ενεργά φίλτρα

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 14,24 €

Cisne συσκευή για χειροπετσέτα μαύρη

Η μαύρη συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, εξασφαλίζει αποτελεσματική απορρόφηση και απαλότητα στα χέρια σας. Η συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY δεν αποτελεί απλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ, αλλά μια πρακτική και στυλάτη προσθήκη στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθημερινό καθαρισμό.
Τιμή 15,57 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή

Η συσκευασία Cisne χαρτιού υγείας φύλλο-φύλλο λευκή προσφέρει απαλή αίσθηση και απόλυτη απορροφητικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Cisne, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης ευχάριστη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας αξίζει!
Τιμή 23,02 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
Τιμή 23,02 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες wood PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του φραπέ. Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προετοιμάσετε το αγαπημένο σας ρόφημα γρήγορα και εύκολα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φραπέ σας με τη φραπεδιέρα Gruppe PDH007!
Τιμή 11,78 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φραπέ στο σπίτι. Με τις 2 ταχύτητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα μπορείτε να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σας καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια φραπέ εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 11,78 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του φρέσκου χυμού φραπέ! Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προσαρμόσετε την παρασκευή του φραπέ ακριβώς όπως σας αρέσει. Η μαύρη απόχρωση της PDH007 προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας φραπεδιέρα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ κάθε μέρα!
Τιμή 11,78 €

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
Τιμή 34,04 €

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml

Ο Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 300w μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Το δοχείο 500ml σας επιτρέπει να προετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με μία μόνο φορά. Αποκτήστε τον Tns πολυκόφτη 300w τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας φαγητά!
Τιμή 13,90 €

Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πολυκόφτη λαχανικών χειρός X-929! Με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων, απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φαγητού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 14,87 €

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
Τιμή 11,08 €

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,19 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού