• Gruppe φρυγανιέρα 870W λευκή
  • Gruppe φρυγανιέρα 870W λευκή
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φρυγανιέρα 870W λευκή

Η φρυγανιέρα Gruppe 870W σας προσφέρει την τέλεια λύση για να απολαμβάνετε νόστιμα φρυγανιέρες κάθε μέρα. Με την ισχυρή της ισχύ 870W, μπορείτε να παρασκευάσετε φρυγανιές με τέλειο χρυσαφί χρώμα και τραγανότητα. Η λευκή απόχρωση της φρυγανιέρας ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας. Αποκτήστε τη φρυγανιέρα Gruppe 870W σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση των φρυγανιέρων στο σπίτι σας!
17270
5206684004708
32,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Gruppe πολυκόπτης multi 300W με δοχείο 500ml κόκκινος

Ο πολυκόπτης Gruppe multi 300W με δοχείο 500ml σε κόκκινο χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική περιπέτεια σας. Με τη δυνατότητα να κόβει, να χαρακτηρίζει και να αναμιγνύει με απόλυτη ακρίβεια, θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς σεφ. Αποκτήστε τον Gruppe πολυκόπτη και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 20,30 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
Τιμή 11,08 €

Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml

Ο Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 300w μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Το δοχείο 500ml σας επιτρέπει να προετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με μία μόνο φορά. Αποκτήστε τον Tns πολυκόφτη 300w τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας φαγητά!
Τιμή 13,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom echo επανορθωτικό έλαιο σιλικόνης 100gr

Λάδι με επανορθωτική δράση και προστασία κατά της ψαλίδας. Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Ενισχύει την προστασία των μαλλιών προλαμβάνοντας τη ψαλίδα, περιποιείται τις ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες άκρες και χαρίζει λάμψη. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Τιμή 5,53 €

Arion food σπαγγέτι νο6 1kg

Το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση πάστας στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα νόστιμα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,56 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Κύκλωψ σχάρα πλαστική πολλαπλών χρήσεων 53,5x33,4cm

Η πλαστική σχάρα πολλαπλών χρήσεων Κύκλωψ διαθέτει μέγεθος 53,5x33,4cm και είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ευρεία επιφάνεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή οποιουδήποτε είδους φαγητού. Επιπλέον, η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστά αναντικατάστατη στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,82 €