• Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή Cisne - 1
  • Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή

Η συσκευασία Cisne χαρτιού υγείας φύλλο-φύλλο λευκή προσφέρει απαλή αίσθηση και απόλυτη απορροφητικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Cisne, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης ευχάριστη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας αξίζει!
13468
8022650922701
23,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πολυκόφτη λαχανικών χειρός X-929! Με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων, απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φαγητού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 14,87 €

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
Τιμή 11,08 €

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του φρέσκου χυμού φραπέ! Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προσαρμόσετε την παρασκευή του φραπέ ακριβώς όπως σας αρέσει. Η μαύρη απόχρωση της PDH007 προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας φραπεδιέρα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ κάθε μέρα!
Τιμή 11,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 5,62 €

Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr

Η Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας και του φουντουκιού, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,98 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο texana 2x160gr

Η Ελληνική σαλάτα Texana της RIO MARE είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρέσκα υλικά, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει η RIO MARE.

Τιμή 5,51 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €