• Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007
  • Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
17327
5206684006207
11,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
Τιμή 13,00 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Insect killer εντομοπαγίδα ηλεκτρική με υπεριώδης λάμπες 3500-7000V

Αποκτήστε τώρα την απόλυτη προστασία από ενοχλητικά έντομα με το INSECT KILLER ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ 3500-7000V ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΛΑΜΠΕΣ! Αφήστε τον εκνευριστικό καιρό να είναι παρελθόν και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλητικά τσιμπούρια. Η προηγμένη τεχνολογία μας εξουδετερώνει τα έντομα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την άνεση και την ηρεμία σας - αποκτήστε το INSECT KILLER σήμερα!
Τιμή 14,51 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή

Η συσκευασία Cisne χαρτιού υγείας φύλλο-φύλλο λευκή προσφέρει απαλή αίσθηση και απόλυτη απορροφητικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Cisne, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης ευχάριστη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας αξίζει!
Τιμή 23,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα γάλακτος 200gr

Το κλασικό και αγαπημένο μπισκότο μας, με επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος.

Ο συνδυασμός των Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με τη σοκολάτα γάλακτος αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 2,12 €

Άλφα φωτιστικό οινόπνευμα 425ml

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 1,09 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 20m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 3,21 €

Κύκνος χυμός τομάτας 3x250ml

Παραδοσιακή πασσάτα με απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, συμπυκνωμένη ή αραιωμένη, σχεδόν σε όλα τα φαγητά με βάση τη ντομάτα.

Ιδανική για σπιτικές σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για πίτσα, για λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,45 €

Pasta del capitano οδοντόκρεμα carbone attivo 100ml

Η οδοντόκρεμα "Pasta del Capitano Carbone Attivo" σε συσκευασία 100ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη στοματική σας υγιεινή. Η σύνθεσή της συμπεριλαμβάνει ενεργό άνθρακα, ο οποίος φημίζεται για τις ιδιότητές του να απορροφά τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες, προσφέροντας ενισχυμένο καθαρισμό.

Τιμή 1,18 €