• Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330
  • Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330

Η φραπιέρα μαύρη 100W της ομάδας pdh 330 είναι μια κομψή και ισχυρή φραπιέρα που μπορεί να φτιάξει νόστιμα φραπέ και άλλα αγαπημένα ροφήματα με ευκολία. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα είναι αποτελεσματική και γρήγορη στην παρασκευή των ροφημάτων σας. Η μαύρη απόχρωση της προσδίδει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στην κουζίνα σας. Αυτή η φραπιέρα θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ροφημάτων.

11530
5206684005989
25,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Telemax ideal kitchen τοστιέρα deli-press 900W

H Τοστιέρα XL Deli-Press της IdeaKitchen είναι με αντικολλητικές πλάκες τύπου γκριλ και είναι ιδανική για να ψήσετε τοστ. Υπάρχει η δυνατότητα και κάθετης αποθήκευσης. περιλαμβάνει ειδικό χώρο φύλαξης καλωδίου. Διαθέτει μεγάλης επιφάνειας πλάκες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αντοχής με μέγιστη ισχύ 900 Watt για να προσφέρει υψηλή απόδοση στο ψήσιμο. Οι πλάκες ψησίματος είναι με επίστρωση μαρμάρινη και πολύ εύκολη στον καθαρισμό. Επιπλέον με extra μόνωση στο άνω μέρος της πλάκας εσωτερικά που προσφέρει καλύτερη θερμοκρασία και πιο αποδοτικό ψήσιμο με οικονομία.

Τιμή 34,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 240ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 0,79 €

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Syoss styling gel max hold 250ml

Το Syoss Max Hold Gel για υπέροχα κομψό, λαμπερό styling, παρέχει έως και 48 ώρες διάρκεια. Η φόρμουλα Syoss Max Hold Gel είναι μη κολλώδης και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,05 €

Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ

Η Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τη δική σας Tulip σακούλα απορριμμάτων!
Τιμή 0,78 €