• Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό Tns - 1
  • Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

13473
5204558375268
32,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Gruppe φραπιέρα μαύρη με 2 ποτήρια 100w pdh-330

Η φραπιέρα της GRUPPE είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την παρασκευή του τέλειου φραπέ. Με ισχύ 100W και δύο ποτήρια περιλαμβάνονται, αυτή η μαύρη φραπιέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Απολαύστε την αγαπημένη σας κρύα καφεΐνη με άνεση και στυλ, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία της GRUPPE.
Τιμή 29,45 €

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
Τιμή 34,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

Κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml

Το κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml αναμένεται να είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση της επιδερμίδας. Όπως και με κάθε προϊόν αποτρίχωσης, οι λεπτομέρειες, οι οδηγίες χρήσης και οι συστατικοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το κερί και την εταιρεία.

Τιμή 1,41 €

Macao μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Macao, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα.

Τιμή 0,75 €

Henninger μπύρα 4x500ml

Η Ηenninger συνδυάζει τα εκλεκτά συστατικά με την παραδοσιακή ζυθοποίηση. Το αποτέλεσμα, μια μπίρα υψηλής ποιότητας, με λαμπερό χρώμα και γεμάτη γεύση.

Τιμή 4,59 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €