• Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001
  • Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
13618
5204558375558
13,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe φραπιέρα μαύρη με 2 ποτήρια 100w pdh-330

Η φραπιέρα της GRUPPE είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την παρασκευή του τέλειου φραπέ. Με ισχύ 100W και δύο ποτήρια περιλαμβάνονται, αυτή η μαύρη φραπιέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Απολαύστε την αγαπημένη σας κρύα καφεΐνη με άνεση και στυλ, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία της GRUPPE.
Τιμή 29,45 €

Gruppe φραπεδιέρα επιτραπέζια 100W με 2 ταχύτητες ΠΑΟΚ

Η φραπεδιέρα Gruppe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του φραπέ! Με δύο ταχύτητες και ισχύ 100W, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τη φραπεδιέρα Gruppe του ΠΑΟΚ τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία φραπέ στο σπίτι σας! Μην το χάσετε!
Τιμή 28,95 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια γεύση Ιταλίας στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμη και σαν dip για τα λαχανικά σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,67 €

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.
Τιμή 10,45 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου σακούλα 1lt

Η ανταλλακτική σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt της Farcom προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Απολαύστε την αίσθηση της λεπτής αρωματικής νότας του ιβίσκου και ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αγοράστε τώρα το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν ?
Τιμή 2,09 €

Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr

Το Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ιβίσκου. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ιβίσκου σε κάθε κούπα, και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Evripos αφέψημα ιβίσκος τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φυσικού και υγιεινού ροφήματος!
Τιμή 4,23 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €