• Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
  • Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
  • Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
  • Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
  • Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
  • Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty ζυγαριά αναλογική κουζίνας 2kg

49367
5205746175516
5,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w

Το Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την ισχυρή του απόδοση 15w, μπορείτε να ανακατέψετε, να χτυπήσετε και να αναμείξετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε υλικό. Ελαφρύ, εργονομικό και εύκολο στη χρήση, το Comfort μίξερ θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 8,47 €

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
Τιμή 34,04 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 11,28 €

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns γλαστράκι πλαστικό με τεχνητό φυτό 12cm (EVA5678)

Φωτίστε τον χώρο σας με το όμορφο πλαστικό γλαστράκι Tns με τεχνητό φυτό 12cm. Δημιουργήστε μια φρέσκια και φιλική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας χωρίς τον κόπο της συντήρησης των φυτών. Αγοράστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό βήμα!

Τιμή 1,07 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr

Το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση Ιταλίας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών και την ακαταμάχητη υφή του, το σπαγγέτι Stella θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με την αγαπημένη σας σάλτσα και απογειώστε τα γεύσης σας. Αγοράστε τώρα το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 0,87 €
Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr Nestle - 1 Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr Nestle - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr

Τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® DUO με αυθεντικά σοκολατένια γεύση σε συνδυασμό με μπαλίτσες με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 και σίδηρο. Περιέχουν βιταμίνη D που βοηθάει στην καλή απορρόφηση του ασβεστίου και στην καλύτερη υγεία των οστών. 

Έτσι, σε συνδυασμό με το γάλα ή το γιαούρτι τα παιδικά δημητριακά της Nestlé αποτελούν ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα. 

Κανονική τιμή 3,33 € Τιμή 3,26 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml

Κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml: Αποκτήστε απαλό δέρμα χωρίς τρίχες με το κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml. Η εύκολη εφαρμογή και η αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών σας εξασφαλίζουν μια ομαλή επιδερμίδα που θα λατρέψετε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 5,08 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,94 €