• TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη
  • TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη

Επιτραπέζια ψησταριά 2000W με αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι, θερμοστάτη και λυχνία on/off.

7227
5204558814606
21,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
Τιμή 23,02 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή

Η συσκευασία Cisne χαρτιού υγείας φύλλο-φύλλο λευκή προσφέρει απαλή αίσθηση και απόλυτη απορροφητικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Cisne, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης ευχάριστη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας αξίζει!
Τιμή 23,02 €

Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330

Η φραπιέρα μαύρη 100W της ομάδας pdh 330 είναι μια κομψή και ισχυρή φραπιέρα που μπορεί να φτιάξει νόστιμα φραπέ και άλλα αγαπημένα ροφήματα με ευκολία. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα είναι αποτελεσματική και γρήγορη στην παρασκευή των ροφημάτων σας. Η μαύρη απόχρωση της προσδίδει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στην κουζίνα σας. Αυτή η φραπιέρα θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ροφημάτων.

Τιμή 25,55 €

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Gruppe φρυγανιέρα 870W λευκή

Η φρυγανιέρα Gruppe 870W σας προσφέρει την τέλεια λύση για να απολαμβάνετε νόστιμα φρυγανιέρες κάθε μέρα. Με την ισχυρή της ισχύ 870W, μπορείτε να παρασκευάσετε φρυγανιές με τέλειο χρυσαφί χρώμα και τραγανότητα. Η λευκή απόχρωση της φρυγανιέρας ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας. Αποκτήστε τη φρυγανιέρα Gruppe 870W σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση των φρυγανιέρων στο σπίτι σας!
Τιμή 32,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 70ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,12 €

Χαρτοταινία θερμικό ρολό 57-50 57x25m 10τεμ

Η χαρτοταινία θερμικού ρόλου 57-50 57x25m 10τεμ της εταιρίας A&G paper είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε επιχείρηση. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η χαρτοταινία θα σας βοηθήσει να εκτυπώσετε τις απαραίτητες ετικέτες και αποδείξεις με άψογη ποιότητα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επενδύστε σε αυτή τη χαρτοταινία και εξασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία του επιχειρηματικοϋ σας.
Τιμή 2,89 €

Κουβέρ σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα συσκευασμένο ξύλινο 16cm 50τεμ

Το ξύλινο σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με υψηλής ποιότητας υλικά και κομψό design, αυτό το σετ θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού