• Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330 Gruppe - 1
  • Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330 Gruppe - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
11527
5206684005972
34,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe kyklos πολυκόφτης multi 400W με δοχείο wood 500ml

Ο πολυκόφτης Gruppe kyklos multi 400W με δοχείο wood 500ml της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε οικιακή κουζίνα. Με την ισχυρή του απόδοση 400W και το μεγάλο δοχείο 500ml μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε τον Gruppe kyklos πολυκόφτης τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία και απόδοση στην κουζίνα σας!
Τιμή 27,21 €

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
Τιμή 23,02 €

Gruppe φραπεδιέρα επιτραπέζια 100W με 2 ταχύτητες ΠΑΟΚ

Η φραπεδιέρα Gruppe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του φραπέ! Με δύο ταχύτητες και ισχύ 100W, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τη φραπεδιέρα Gruppe του ΠΑΟΚ τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία φραπέ στο σπίτι σας! Μην το χάσετε!
Τιμή 28,95 €

Gruppe φραπιέρα μαύρη με 2 ποτήρια 100w pdh-330

Η φραπιέρα της GRUPPE είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την παρασκευή του τέλειου φραπέ. Με ισχύ 100W και δύο ποτήρια περιλαμβάνονται, αυτή η μαύρη φραπιέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Απολαύστε την αγαπημένη σας κρύα καφεΐνη με άνεση και στυλ, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία της GRUPPE.
Τιμή 29,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,65 €

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

Caprice πουράκια 115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Τιμή 1,76 €

Garnier fructis μάσκα μαλλιών deep nourishing 300ml

Η Garnier Fructis μάσκα μαλλιών deep nourishing 300ml θα σας χαρίσει υγιή και λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η εξαιρετική φόρμουλα της θα ενυδατώσει και θα θρέψει τα μαλλιά σας βαθιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για λίγα λεπτά και θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε τη σήμερα και ανανεώστε τη φροντίδα των μαλλιών σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Τιμή 4,71 €