• Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί Tns - 1
  • Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
13613
5204558349023
25,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne συσκευή για χειροπετσέτα μαύρη

Η μαύρη συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, εξασφαλίζει αποτελεσματική απορρόφηση και απαλότητα στα χέρια σας. Η συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY δεν αποτελεί απλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ, αλλά μια πρακτική και στυλάτη προσθήκη στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθημερινό καθαρισμό.
Τιμή 15,57 €

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Insect killer εντομοπαγίδα ηλεκτρική με υπεριώδης λάμπες 3500-7000V

Αποκτήστε τώρα την απόλυτη προστασία από ενοχλητικά έντομα με το INSECT KILLER ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ 3500-7000V ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΛΑΜΠΕΣ! Αφήστε τον εκνευριστικό καιρό να είναι παρελθόν και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλητικά τσιμπούρια. Η προηγμένη τεχνολογία μας εξουδετερώνει τα έντομα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την άνεση και την ηρεμία σας - αποκτήστε το INSECT KILLER σήμερα!
Τιμή 14,51 €

Gruppe kyklos πολυκόφτης multi 400W με δοχείο wood 500ml

Ο πολυκόφτης Gruppe kyklos multi 400W με δοχείο wood 500ml της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε οικιακή κουζίνα. Με την ισχυρή του απόδοση 400W και το μεγάλο δοχείο 500ml μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε τον Gruppe kyklos πολυκόφτης τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία και απόδοση στην κουζίνα σας!
Τιμή 27,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Monster ενεργειακό ποτό pacific punch 500ml

To Monster pacific punch δίνει τον πιο αποδοτικό συνδυασμό απαραίτητων συστατικών, για τόνωση που κανείς δεν φανταζόταν και προσφέρει μια ισχυρή γροθιά ενέργειας, μέσω μιας καθαρής και ευχάριστης γεύσης.

Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Περιέχει ταυρίνη & L-καρνιτίνη.

Τιμή 1,26 €

Μακο ρύζι νυχάκι 500gr

Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.

Τιμή 0,97 €

Le farine polselli αλεύρι super 5kg

Το Le farine polselli αλεύρι super 5kg της εταιρίας Polselli είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες με το Le farine polselli!
Τιμή 12,13 €

Madona αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Madona αποχνουδωτής ρολό είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το ανταλλακτικό της εταιρίας Madona, θα αποχνουδώνετε το ρολό σας με ευκολία και άνεση. Ξεχάστε τις μυρωδιές και τη βρωμιά - με τον Madona αποχνουδωτήρα ρολό, το μπάνιο σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,10 €