• Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007 Gruppe - 1
  • Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007 Gruppe - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φραπέ στο σπίτι. Με τις 2 ταχύτητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα μπορείτε να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σας καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια φραπέ εμπειρία στο σπίτι σας!
17322
5206684006122
11,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πολυκόφτη λαχανικών χειρός X-929! Με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων, απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φαγητού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 14,87 €

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του φρέσκου χυμού φραπέ! Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προσαρμόσετε την παρασκευή του φραπέ ακριβώς όπως σας αρέσει. Η μαύρη απόχρωση της PDH007 προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας φραπεδιέρα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ κάθε μέρα!
Τιμή 11,78 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Gruppe φραπεδιέρα επιτραπέζια 100W με 2 ταχύτητες ΠΑΟΚ

Η φραπεδιέρα Gruppe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του φραπέ! Με δύο ταχύτητες και ισχύ 100W, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τη φραπεδιέρα Gruppe του ΠΑΟΚ τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία φραπέ στο σπίτι σας! Μην το χάσετε!
Τιμή 28,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα 400gr

Η τραγανή γεύση του Τριαντάφυλλου κουλούρι πλεξούδα 400gr θα σας μαγέψει από την πρώτη μπουκιά. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,09 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 60τεμ

Τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια 32s Power Citrus είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρείτε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα του citrus, αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και καθαρό. Είναι βολικά συσκευασμένα σε πρακτική συσκευασία 32 τεμαχίων, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,50 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού