• Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml
  • Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
13349
5204558377019
11,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
Τιμή 13,00 €

Gruppe φρυγανιέρα 870W λευκή

Η φρυγανιέρα Gruppe 870W σας προσφέρει την τέλεια λύση για να απολαμβάνετε νόστιμα φρυγανιέρες κάθε μέρα. Με την ισχυρή της ισχύ 870W, μπορείτε να παρασκευάσετε φρυγανιές με τέλειο χρυσαφί χρώμα και τραγανότητα. Η λευκή απόχρωση της φρυγανιέρας ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας. Αποκτήστε τη φρυγανιέρα Gruppe 870W σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση των φρυγανιέρων στο σπίτι σας!
Τιμή 32,33 €

Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w

Το Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την ισχυρή του απόδοση 15w, μπορείτε να ανακατέψετε, να χτυπήσετε και να αναμείξετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε υλικό. Ελαφρύ, εργονομικό και εύκολο στη χρήση, το Comfort μίξερ θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 8,47 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 11,28 €

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Arion food πατατάκια με ρίγανη 70gr

Τα πατατάκια Arion food με ρίγανη 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση της ρίγανης, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας και να τα απολαύσετε σε κάθε διάθεση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ να πάει χαμένη! Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,81 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού