• Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη Cisne - 1
  • Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
13469
8022650922602
23,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w

Η Tns τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 2000w είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε νόστιμα τοστ στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 2000w, η τοστιέρα Tns θα σας προσφέρει γρήγορα και ομοιόμορφα ψημένα τοστ, ενώ η αντικολλητική επίστρωση θα κάνει τον καθαρισμό μετά τη χρήση εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε τώρα τη Tns τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε μέρα!
Τιμή 41,05 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 11,28 €

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
Τιμή 11,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτί υγείας super 40x130gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 16,16 €

Monster ενεργειακό ποτό pacific punch 500ml

To Monster pacific punch δίνει τον πιο αποδοτικό συνδυασμό απαραίτητων συστατικών, για τόνωση που κανείς δεν φανταζόταν και προσφέρει μια ισχυρή γροθιά ενέργειας, μέσω μιας καθαρής και ευχάριστης γεύσης.

Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Περιέχει ταυρίνη & L-καρνιτίνη.

Τιμή 1,26 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €