• Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929 Tns - 1
  • Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πολυκόφτη λαχανικών χειρός X-929! Με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων, απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φαγητού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
13480
5204558378214
14,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φραπέ στο σπίτι. Με τις 2 ταχύτητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα μπορείτε να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σας καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια φραπέ εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 11,78 €

Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml

Ο Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 300w μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Το δοχείο 500ml σας επιτρέπει να προετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με μία μόνο φορά. Αποκτήστε τον Tns πολυκόφτη 300w τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας φαγητά!
Τιμή 13,90 €

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns εργαλειοθήκη πλαστική 30cm

Η πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των εργαλείων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τον ευέλικτο σχεδιασμό της, σας παρέχει την απόλυτη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση. Μην αφήνετε τα εργαλεία σας αχρησιμοποίητα και ανακατωμένα. Αποκτήστε τώρα την πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm και κάντε τη ζωή σας πιο οργανωμένη και εύκολη!
Τιμή 2,00 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια γεύση Ιταλίας στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμη και σαν dip για τα λαχανικά σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,67 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No5 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Vileda 3 action σκούπα με λεπτό σπείρωμα

H σκούπα της Vileda με τριπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με τριών ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη, αφήνοντας πεντακάθαρες όλες τις γωνίες.

Ως μια σκούπα από καουτσούκ, η Vileda 3Action είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά δάπεδα, όπως laminate, πλακάκια, PVC ή ξύλο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή το σαλόνι σας.

Τιμή 4,29 €