• Cisne συσκευή για χαρτί υγείας λευκή
  • Cisne συσκευή για χαρτί υγείας λευκή
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne συσκευή για χαρτί υγείας λευκή

Η λευκή χαρτομάντιλα υγείας CISNE είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην άνεση και την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει. Εξασφαλίζει υγιεινή και προστασία σε κάθε χρήση, κάνοντας την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε την CISNE τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε μέρα!
21753
5213000742350
12,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
Τιμή 34,04 €

Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w

Το Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την ισχυρή του απόδοση 15w, μπορείτε να ανακατέψετε, να χτυπήσετε και να αναμείξετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε υλικό. Ελαφρύ, εργονομικό και εύκολο στη χρήση, το Comfort μίξερ θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 8,47 €

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο λευκή

Η συσκευασία Cisne χαρτιού υγείας φύλλο-φύλλο λευκή προσφέρει απαλή αίσθηση και απόλυτη απορροφητικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Cisne, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης ευχάριστη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας αξίζει!
Τιμή 23,02 €

Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml

Ο Tns πολυκόφτης 300w με δοχείο 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 300w μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Το δοχείο 500ml σας επιτρέπει να προετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με μία μόνο φορά. Αποκτήστε τον Tns πολυκόφτη 300w τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας φαγητά!
Τιμή 13,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost ξίδι & λεβάντα vegan 1lt

Το Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost με ξίδι & λεβάντα σε μέγεθος 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με ξίδι και λεβάντα όχι μόνο απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά, αλλά παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,85 €

Dk ποτηρακι πλαστικο στρογγυλο φαρδυ 85cc 30τεμ διαφανο d-85

Το πλαστικό ποτηράκι Dk διαθέτει μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό που το κάνει ιδανικό για κάθε είδους εκδήλωση. Με χωρητικότητα 85cc και διαφανή χρώμα, είναι η τέλεια επιλογή για τη σερβιρισματική σας ανάγκη. Τα ποτηράκια Dk είναι ανθεκτικά και πρακτικά, κάνοντας την επιλογή τους αναγκαία για κάθε επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,51 €

Oscar κουβερτούρα υγείας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €