• Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ  - 1
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBio paper

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

34247
5206492016610
4,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,47 €

Bio paper jumbo big βιοδιασπώμενο καλαμάκι σπαστό πολύχρωμο 22cm 25τεμ

Το βιοδιασπώμενο χαρτόκαλαμο jumbo big είναι ιδανικό για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σπαστό χαρτόκαλαμο έχει μήκος 22cm και παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων. Είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει 25 τεμάχια, κάνοντάς το ιδανικό για πάρτυ, εκδηλώσεις και χρήση στο σπίτι.

Τιμή 0,47 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 500gr

Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση.

Τιμή 5,14 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr της εταιρίας Arion food είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή απλά ως σνακ. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,88 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray pink passion 150ml

Αποσμητικό με γλυκό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, εξασφαλίζοντας προστασία που διαρκεί Εξασφαλίζει προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες, δεν αφήνει λεκέδες.

Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. VeganCertified

Τιμή 2,15 €