• Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603
  • Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAthena

Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603

Το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το σετ 3 τεμαχίων θα κάνει το κόψιμο του κρέατος παιχνίδι για εσάς. Με μια κομψή και λειτουργική σχεδίαση, το Athena μαχαίρι steak φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-603 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
25169
5202758106033
4,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ

Το Nava μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 5mm 20,5cm 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, αυτά τα μαχαίρια θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία κοπής και σερβιρίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό σετ μαχαιριών για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,14 €

Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 1τεμ

Η Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 1τεμ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη της γλυκιάς απόλαυσης. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2mm, αυτό το κουταλάκι είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με μήκος 13,5cm, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γλυκά με στυλ και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στο τραπέζι με αυτό το υπέροχο κουταλάκι από τη Nava!
Τιμή 0,46 €

Estia butcher μαχαίρι ψωμιού ανοξείδωτο 33,5cm

Το μαχαίρι ψωμιού Estia Butcher είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να κόψετε το ψωμί σας με άνεση και ακρίβεια. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, το μαχαίρι ψωμιού Estia Butcher είναι ανθεκτικό και διατηρεί την αιχμηρή του λεπίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με μήκος 33,5 εκατοστά, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για κάθε είδους ψωμί και θα γίνει ένα αναντικατάστατο εργαλείο στην κουζίνα σας. Α?
Τιμή 9,19 €

Tramontina πιρούνι φαγητού ξύλινο

Το ξύλινο πιρούνι φαγητού Tramontina της εταιρίας Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της κουζίνας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Εργονομικό, ανθεκτικό και ευκολοχρηστο, το πιρούνι Tramontina θα κάνει το φαγητό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 2,46 €

Novatex σετ μαχαίρια φαγητού lux 3τεμ

Το σετ μαχαιριών φαγητού Novatex Lux 3τμχ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αιχμηρή λεπίδα τους και την άνετη λαβή, θα απολαύσετε κομψότητα και λειτουργικότητα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ μαχαιριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε γεύμα.
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Vanish οχi action 470gr, pink

Η Vanish οxi action 470gr, ροζ χρώμα, είναι το ιδανικό προϊόν για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, το Vanish αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, χωρίς κανέναν λεκέ να αντιστέκεται. Αποκτήστε το Vanish σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 4,01 €

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός με αντλία 500ml

Η Farcom arlem κρεμοσάπουνο με βασιλικό πολτό 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική φόρμουλα του σαπουνιού αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, ενώ ο αρωματικός βασιλικός πολτός χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Farcom arlem κρεμοσάπουνο να σας συνοδεύσει σε κάθε μπάνιο και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και ευεξίας.
Τιμή 1,27 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €