• Alba πιάτο πορσελάνης τσαγιού φ14
  • Alba πιάτο πορσελάνης τσαγιού φ14
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlba

Alba πιάτο πορσελάνης τσαγιού φ14

Το πιάτο τσαγιού φ14 της Alba είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν πορσελάνης που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πιάτο θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας με στυλ και κομψότητα!
20077
886725
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Selanik μπωλάκι 15cm CL-697

Το Selanik μπωλάκι 15cm cl 697 sel15ks142697 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρει η εταιρία Selanik, αυτό το μπωλάκι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για το καθημερινό σας φαγητό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 0,84 €

Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το ανθεκτικό υλικό της, θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και στυλ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την Tetra σαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,96 €

Ent hotel πιάτο για φλυτζάνι τσαγιού πορσελάνης 1τεμ

Ανανεωτικό και κομψό, το πιάτο για φλυτζάνι τσαγιού πορσελάνης της εταιρίας Ent Hotel θα προσθέσει μια άγγιγμα πολυτέλειας και κομψότητας στην καθημερινή σας ώρα του τσαγιού. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, είναι ιδανικό για κάθε είδους φλυτζάνι τσαγιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 0,52 €

Nava lines stoneware πιάτο φρούτων faded blue 19,5cm

Το Nava lines stoneware πιάτο φρούτων faded blue 19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ και κομψότητα. Η μοναδική σχεδίαση σε συνδυασμό με την ανθεκτική κατασκευή του πιάτου θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με ένα κομψό και πρωτότυπο στοιχείο διακόσμησης.
Τιμή 1,56 €

Estia πιάτο ρηχό blue rose 27cm

Πιάτο ρηχό της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί το πιο βασικό είδος πιάτου αφού το χρησιμοποιούμε συνηθέστερα μέσα στη μέρα μας. Μπορείτε να σερβίρετε οποιοδήποτε είδος φαγητού, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει κάθε κυρίως γεύμα με την αντίστοιχη γαρνιτούρα.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Χρώμα: Μπλε

Τιμή 4,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)
Περιορισμένη προσφορά!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 4,95 € Τιμή 4,83 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 0,64 €